Opening hours
Monday – Saturday: 12.00-22.00
Sunday 12.00 – 19.00
Last orders are taken 30 minutes before closing
Address
ul. Marszałkowska 28
00-576 Warszawa
see the map
Phone bookings only: +48 22 253 26 59
Opening hours
Monday – Saturday: 12.00-22.00
Sunday 12.00 – 19.00
Last orders are taken 30 minutes before closing
Address
ul. Marszałkowska 28
00-576 Warszawa
see the map
Phone bookings only: +48 22 253 26 59
wegeguru newsletter
Get information about our promotions, competitions and events.
wegeguru was an idea that was born deep in the heart – an honest intention to cook healthy food – supported by the knowledge of our experienced chefs. We intended it as a surprise for those who hunt for culinary treasures and wish to embark on an exceptional journey to the world of natural plant-based cooking.
wegeguru’s cooking is:
The source of our philosophy of thinking about creating the dishes is the pro-health raw cooking, the art of cooking according to the theory of five elements, and macrobiotics. All our dishes are prepared from fresh (we never reheat) high quality, easy-to-digest, nutritious plant-based components. We avoid sugar, gluten, lactose, wheat and semi-products.
Our dishes – inspired by the richness of cuisines of the world – referring to our oriental sentiments, but bowing also to regional treasures – are composed and prepared by vegan chefs and experienced cooks. Thanks to them, one can savour our aromatic smoked tofu, made on the spot, home-made healthy pickles, our own plant-based cheeses, and delicious sugar free desserts.
Thanks to the open kitchen, one can feel our enthusiastic passion and mindful community of cooking. Eco paints, clay plastering, white selenites, the solar panel from which we get electricity – located over the entrance, and the small saline graduation tower made from blackthorn branches, continuously ventilating the air at wegeguru, provide the sense of safe co-existence with the heart of nature.
One of Poland's best-established specialists on plant-based cooking (Guru, Biosfera, Green Bar, Vege MIASTO, Krowarzywa). Culinary educator and promoter of vegetarianism in gastronomy.
Has been involved in the world of gastronomy for years, on all levels of his career. Since 2006, specialist on vegetarian and vegan cuisine. With Piotrek Ważyński, creates the menu and new recipes for wegeguru.
Psychologist who traveled to Cambodia to bring the centuries-old secret recipe for the hit of wegeguru - our own curry paste - along with full awareness that cooking is his destiny. Currently, also manager at wegeguru.
Fascinated by the plant-based cuisine and its healing powers, Iga started studies on nutrition and diet consulting. Exploring the arcana of diet-therapy, supports the team of wegeguru.
Od początku istnienia naszej restauracji z pasją tworzymy dla Was odżywcze, lekkostrawne dania wegańskie. Do tej pory, nasze cieszące się ogromną popularnością dania i desery, dostępne były w jednej restauracji. Dziś mamy dla was dobrą wiadomość.
SEE MOREOd zawsze jestem wielkim miłośnikiem kuchni azjatyckich. Cenie ją za lekko strawność. Nie ważne gdzie mieszkałem w Anglii czy w Niemczech wszędzie znaleźli się Azjaci którzy potrafili dobrze gotować, a to że dobrze czułem się każdego dnia gdy jadłem właśnie takie jedzenie było dla mnie najlepszą rekomendacją. Jednak kiedy pierwszy raz spróbowałem tego dania był to dla mnie przełom.
SEE MOREMariusz lub Mario jak zwykliśmy go nazywać to ziomek z ekipy wegeguru, który swoimi talentami kulinarnymi wspiera tych, którzy tego potrzebują. Można go spotkać co sobotę na warszawskiej patelni rozdającego wraz z żoną Agnieszką i przyjaciółmi wege posiłki dla najbiedniejszych. Moc otwartego serca. Zapraszamy do wsparcia jego inicjatywy ;-)
SEE MORE